Mersin Has Nakliyat |Mersin evden eve firmalarý - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Mersin Has Nakliyat |Mersin evden eve firmalarý
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 06-05-2014
Firma Yetkili : Bedir Altun
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3917

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Merkez/Mersin
Åžehir : Ýçel
Telefon : 0324 238 65 01
Faks :
Website : http://www.mersindeevdeneve.com
Harita : Haritayı Görüntülemek İçin Tıklayın

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Mersin HAS Evden Eve Nakliyat ve Taþýmacýlýk Hizmetleri, 1992 yýlýnda ev, ofis, büro vb. nakliyat ve taþýmacýlýk uygulamalarýnda en iyi hizmeti verebilmek için Mersin'de kurulmuþtur.

Mersin evden eve firmalarý

Dünya ve Türkiye teknolojilerini yakýndan takip eden, lojistik altyapýsýný sürekli yenileyen firmamýz, genç, tecrübeli ve özel eðitimli personelden oluþan uzman kadrosu ile, müþterilerine daima en iyi hizmeti en güvenilir þekilde sunma gayreti içerisinde bulunmaktadýr. Müþteri memnuniyetini kendine ilke edinmiþ firmamýz, taþýmacýlýðýný gerçekleþtirdiði tüm eþya veya ürünleri sigorta altýna almaktadýr. Web sitemiz veya sabit/gsm telefon numarlarýmýz ile bize 7 GÜN 24 SAAT ulaþabilmeniz mümkündür. Mersin HAS Evden Eve Nakliyat ; Nakliyat ve Taþýmacýlýk sektöründe kaliteli hizmet anlayýþý ile çalýþmalarýmýza tüm hýzýmýzla devam etmekteyiz. Mersinevden eve firmalarý ; Bizi tercih ettiðiniz için deðerli müþterilerimize þimdiden teþekkür ederiz.. Mersin HAS Evden Eve Taþýmacýlýk..

Mersin evden eve firmalarý

Etiketler
Mersin evden eve firmalarý,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010